SPORT MENTALIST – ESITTELY

Mentaalivalmennuksella kohti todellista omaa henkistä voimaa.

Henkinen valmentaminen perustuu monivuotiseen kokemukseen energiatieteen ammattilaisena. Henkisenä valmentaja sekä kehokouluttajana vuodet ovat opettaneet: nautinto ja intohimo tekemiseen tuo tulosta ja  suorittaminen tappaa ilon ja polttaa nopeasti urheilijan loppuun.

Kartoitan paikan päällä ”sportti-tohtorina” joukkueen tai yksilön tilanteen ja teen samalla henkisen tason analyysin pohjaksi kohti kokonaisvaltaista valmennusohjelmaa. Räätälöin yhteistyössä urheilijoiden tai urheilijan sekä valmennusportaan kanssa kehykset. Luomme yhdessä valmennusrappuset missä teesit ovat kohdallaan. Saatte huippuosaajien tiimin valmentajiksenne.

Tuotetarjonta koostuu Body · Mind · Spirit – tuotteista.  Vahvistamme koulutuksessa urheilijan kehon, mielen sekä hengen yhteyttä. Avaamme uusia voimavaroja käyttöön syvennämme tietoisuutta ja sen vaikutusta kaikkeen tekemiseen. Teemme yhdessä siltaa kohti maagista osaamista.

Urheilijoita valmennettaessa kehitämme kaikessa psykofyysistä kokonaisuutta ilman henkeä ei keho liiku. Fysiikka tarvitsee terveen avoimen psyykeen jota vain sinä ohjastat toimimaan joko positiivisella tai negatiivisella asenteella. Vahvistamme kehon tai ryhmäkehon saundia ja rytmin merkitystä liikkeeseen ja liikeketjuun. Yhteen pelaaminen on taitolaji missä pohjalla on yhteinen fokus ja horjumaton ryhmäkehon liike. Yhteen pelaaminen parhaimmillaan soljuu kuin tanssi missä rytmi pysyy viritettynä ja saundi ei muutu vastustajan mukaan. Näitä maaleja tai yksilösuorituksia katsotaan kerta toisensa jälkeen. Ottakaamme tavoitteeksi kaivaa todelliset taidot esille.