ASKELEET

Askeleet kohti menestystä

Henkisenä valmentaja sydän sykki urheilulle. Kiitos kuulu juniorivuosien koripalloperheelleni. Joukkueessa pelaaminen opetti minulle monia taitoja joita olen uskaltanut kaivaa esiin myöhemmin todella syvällä tasolla. Suomenmestaruus-mitalien hikinen tuoksu säilyy aina sydämessäni.

Nuorisovalmennus

Nuorison minäkuvan vahvistaminen on haastava työkenttä tänä päivänä urheilussa. Epäaidot mielikuvat nuoren urheilijan ulkoisista ja sisäisistä taidoista ovat usein kaukana realismista. Lajissa kuin lajissa kilpailu on nykypäivänä kovaa ja armotonta. Kilpailu ohjataan henkisellä valmennuksella terveelle pohjalle missä heikkoudet näyttäytyvät haasteina. Haasteita opetellaan kohtaamaan ilman pelkoa ja masennusta. Haasteet on annettu meille kaikille kehittyäksemme elämässä. Nuorisovalmennuksessa missä psyyke ja fyysinen keho aloittaa yhteistyön jo tässä vaiheessa uraa, takaa hyvää tulevaisuutta urheilijalle. Fyysisesti terve ja lahjakas lapsi on valitettavan usein ilman yhteyttä mieleen ja tunteisiin. Rehellisyys itseään kohtaan takaa nuorelle urheilijalle ilon täyteisen ja tasapainoisen urheilu-uran. Keskitymme nuorisovalmennuksessa aina myös terveellisen ruokavalion tärkeyteen laadukkaaseen ruokaan ja ruokailuaikojen rytmiin mikä pitää energiatasot tasaisena läpi harjoituskausien ja nuoren kehitysvaiheiden.

Joukkuevalmennus

Henkisellä valmentamisella kohti loistavaa yhteispeliä. Yhteinen saundi ja rytmi joukkueena takaa loistavan pohjan yhteistyölle pelikentillä. Yhteisesti sovitut päämäärät ja yhdessä tehty työ vie joukkuetta kohti määränpäätä.

Ammattimaisella mentaalivalmennuksella työskennellään alitajunnan voiman kanssa. Rajoitteiden tiedostaminen ja niistä pois oppiminen avaa valtavan lisäpotentiaalin yksilön ja joukkueen kehittymiselle. Henkilökohtaisten ominaisuuksien monipuolinen kehittäminen tuo lisäpotentiaalia luonnollisesti joukkueen käyttöön. Henkinen valmennus tähtää jokaisen urheilijan kohdalla kasvattamaan omaa potentiaalia pelaajana. Henkiset valmentajat antavat työkalut urheilijoille jotka omien kykyjen sekä motivaatiotason mukaisesti kehittyvät henkisesti vahvemmiksi ja taitavimmiksi urheilijoiksi. Urheilija harvoin itse keksii ulospääsyä kun kehitys pelaajana pysähtyy. Uuden sykkeen mukana peli monipuolistuu ja saa uusia vastuunkantajia. Jokainen yksilö joukkueessa vastaa joukkueen hengestä – siitä pyhimmästä.

Vastuu paineista jakaantuu luontevasti kun henki, mieli ja keho ovat tasapainossa.

Usko tai älä –  kollektiivinen pelaaminen joukkueena kuitenkin ratkaisee ja tuo lopulta pidemmän korren.

Pyrimme tasavahvaan joukkueeseen missä jokaisella on mahdollisuus olla huippu.

Yksilövalmennus

Huippu-urheilu on yksinäistä puurtamista ja tarkkaan aikataulutettua työtä. Henkisessä valmennuksessa rakennamme fyysisen kehon alle sisäistä voimaa, iloa ja intohimoa mikä kantaa tekijäänsä parhaiten. Keskitymme mielen ja tunteiden monipuoliseen mentaalivalmennukseen. Jokainen valmennettava on meille ainutlaatuinen yksilö. Hiomme epäkohtia taidoiksi, surua ja pettymystä iloksi. Se miten asioita teet ratkaisee työnjäljen. Näetkö vain puutteesi vai nautitko tekemisestä ? Huippuyksilöt tuovat urheiluun loistavan lisämausteen tämä avaa jokaiselle pelaajalle kipinän kehittyä yksilönä. Haastavin tehtävä on saada jokainen urheilija syttymään yksilönä. Yksilövalmennuksessa keskitytään tekemisen iloon suorittamisen sijaan. Urheilijan hakeutuessa henkiseen valmennukseen ei hän tässä vaiheessa usein tiedä muuta kuin sen ettei ole pystynyt käyttämään potentiaalistaan kuin murto-osan. Me autamme urheilijoita löytämään puuttuvan osan.